Logo [Lounakirjastot]
tapahtuma-fiiliskuva1289463037.jpg
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 

25.09.2019 klo 13:00 – klo 14:30
Selkokirjailijavieraana Tapani Bagge

Selkokirjailijavieraana Tapani Bagge

Kuva: Mikaela Holmberg

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.


Sijainti: Forssan kirjastotalon Brander-sali, Wahrenink. 4
Yhteyshenkilö: Tuula Luoma (03) 4141 5403


Tarinoita kaikenikäisille - myös selkokielellä

Forssan kaupunginkirjaston selkokirjailijavieraana Tapani Bagge ke 25.9.2019 klo 13 kirjastotalon Brander-salissa.

Tilaisuus on osa kirjaston järjestämää Helpotetun lukemisen iltapäivää. Kirjailijavierailuun on saatu tukea Selkokeskukselta. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tapani Bagge on syntynyt Keravalla 1962 ja asuu nykyisin Hämeenlinnassa. Hän on tullut tunnetuksi erittäin monipuolisena, tuotteliaana ja arvostettuna kirjailijana: hänen kirjojaan ahmivat niin lapset kuin aikuiset, huumorin, jännityksen ja elämänmakuisen realismin ystävät. Uransa hän aloitti Jerry Cottonien kirjoittamisella. Kirjojen lisäksi Bagge on kirjoittanut televisio- ja sarjakuvakäsikirjoituksia sekä kuunnelmia. Hän on kirjoittanut myös selkokileisiä kirjoja ja suomentanut runsaasti dekkareita ja nuortenkirjoja. Hänen omia teoksiaan on käännetty useille kielille. Baggen laaja tuotanto on saavuttanut tunnustusta myös lukuisien palkintojen muodossa.

Selkokieli on yleiskieltä helpompaa suomea. Selkokieli on suomen kielen muoto, jossa kieltä on mukautettu sisällöltään, sanastoltaan ja rakenteeltaan yleiskieltä luettavammaksi ja ymmärrettävämmäksi. Se on suunnattu ihmisille, joilla on vaikeuksia lukea tai ymmärtää yleiskieltä.


 
Sivua muokattu: 09.12.2019