Logo [Lounakirjastot]
tapahtuma-fiiliskuva1289463037.jpg
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 

17.09.2019 klo 18:00 – klo 19:30
Kirjallisuusillan vieraana Kaisa Kuurne

Kirjallisuusillan vieraana Kaisa Kuurne

Kuva: Milla Talassalo

Aiheena Sisäisen orvon viisaus -kirja (2018). Vapaa pääsy.


Sijainti: Forssan kirjastotalon Brander-sali, Wahrenink. 4
Yhteyshenkilö: Maarit Järveläinen (03) 4141 5400


Kirjallisuusillassa aiheena 'Sisäisen orvon viisaus - Kuinka löydän kotiin'

Forssan kaupunginkirjaston kirjallisuusillan vieraana Kaisa Kuurne torstaina 17.9.2019 klo 18.00 kirjastotalon Brander-salissa.

Kaisa Kuurne tulee puhumaan siitä, kuinka jokaisen aikuisenkin sisällä asuu lapsi, josta osa on jäänyt näkymättömäksi tai tullut torjutuksi. Niin kauan kuin tätä "sisäistä orpoa" ei nähdä, kohdata ja ymmärretä, ihmisen on turvauduttava mielen ohjelmointeihin, joilla tavoitellaan yhteisön hyväksyntää. Näin moni uupuu tai tuntee tyhjyyttä. Kun ihminen tutustuu näkymättömiksi jääneisiin puoliin omasta itsestä, hän voi aloittaa matkan kohti sisäistä kotia. Koti on siellä, missä saa olla kokonainen eri puolineen ja vajavaisuuksineen. Kotona saa hengähtää helpotuksesta ja laskeutua siihen rakkauteen, joka sinulla jo on.

Kaisa Kuurne (s. 1977) on sosiologi, kirjoittaja, yliopistotutkija, opettaja ja kouluttaja, joka tekee töitä sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen, psyyken arkkityyppien ja joogan parissa. Hän on myös äiti, puoliso ja äitipuoli, jolle jokainen hetki on pyhä. Kaisa on kirjan "Sisäisen orvon viisaus - Kuinka löydän kotiin" (Basam Books, 2018) kirjoittaja (yhdessä Simo Kuurneen kanssa). Hän on tutkinut laajasti ihmisten elämäntarinoita ja murtumia sekä kuulumisen kysymystä. Häneltä ilmestyy syksyllä myös esikoisrunokokoelma "Tuhatasteinen liekki" (Basam Books, 2019), joka käsittelee putoamisia, romahduksia ja oman voiman etsintää. Luennon ohella Kaisa lukee runoja kokoelmasta.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa! 
Sivua muokattu: 19.08.2019