Logo [Lounakirjastot]
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 

20.03.2018 klo 18:00 – klo 19:30
Kirjallisuusillan vieraana Paula Havaste

Kirjallisuusillan vieraana Paula Havaste

"Mistä syntyy muinaiseen Suomeen sijoittuva tarina?"
Vapaa pääsy.

Kuva: Marek Sabogal


Sijainti: Forssan kaupunginkirjasto, Wahreninkatu 4
Yhteyshenkilö: Eija Räisänen, p. 03 4141 5405


Forssan kaupunginkirjaston kirjallisuusillan ti 20.3.2018 klo 18 Brander-salissa vieras kirjailija Paula Havaste kertoo 'Mistä syntyy muinaiseen Suomeen sijoittuva tarina?'

Paula Havaste on filosofian tohtori, jonka tuotantoon kuuluu tietokirjoja, runoja, lastenkirjoja sekä suosittuja historiallisia romaaneja, joissa on tarinan lomassa aina paljon tutkittua tietoa entisaikojen arjesta.

Havasteen romaaneissa on liikuttu aiemmin muinaisessa Suomessa, Lapin sodassa ja viimeksi 1100-luvun Itämeren maissa. Pääosassa ovat naiset, jotka selviävät ankaristakin tilanteista ja antavat toivoa kaikille niille, joita selviäminen yhä kiinnostaa.

Mutta mistä löytää faktatietoa ajasta, josta jopa arkeologista aineistoa on hyvin vähän? Miltä osin romaanin pitää olla totta, jos se sijoittuu muinaisuskontojen aikaan? Paljonko kirjailija panee omiaan joukkoon?

Havaste kertoo kirjoittamisen lumosta ja kirjailijan työstä, kirjan matkasta ideasta kirjaston hyllylle ja lukijapalautteesta. Hän vastaa myös mielellään yleisön kysymyksiin

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa! 
Sivua muokattu: 11.07.2018