Logo [Lounakirjastot]
img-8882.jpg
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 

LASTEN- JA NUORTEN PALVELUT TAMMELAN KIRJASTOSSA

Satutuokiot järjestetään Tammelan kirjastossa syyskuusta huhtikuuhun perjantaisin klo 10.00. Satutuokiot ovat kaikille lapsille avoimia tilaisuuksia vanhemman tai hoitajan seurassa. Syksyn satutunnit alkavat 6.9.2019.

Kirjastoleikkiä leikitään eskariryhmien kanssa. Kirjastoleikki opettaa leikin keinoin lapsille kirjastonkäyttöä ja lukemisen tärkeyttä. Kirjasto kutsuu eskariryhmät kirjastoleikkiin sähköpostitse, joko syksyllä tai keväällä. Lukuvuonna 2019-2020 kirjastoleikit järjestetään syyskuussa.

Kirjavinkkaukset tehdään alakouluille säännöllisen aikataulun mukaan. Yläkoululaisten vinkkauksista voi kysyä lisätietoja kirjastosta. Järjestämme myös kirjailijavieraita sekä alakouluille että yläkouluun. Lukuvuoden 2019-2020 vinkkaukset tehdään kevätlukukaudella.

Kirjakassit ovat oivallinen apuväline opettajille. Kirjastosta voi pyytää valmiiksi pakatun kassillisen kirjoja omalle luokalleen luettavaksi. Tyhjiä kasseja on kouluilla. Kirjakasseista voi sopia ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Tiedonhankinnan- ja kirjastonkäytön opastusta tarjotaan erityisesti yläkoulun aloittaville seiskaluokkalaisille, tavallisesti lukukauden syyspuoliskolla. Luvuonna 2019-2020 opastus toteutetaan kevätlukukaudella kirjaston uusissa tiloissa.

Kirjastovierailulle ovat tervetulleita kaikki päiväkoti- ja koululaisryhmät. Ryhmille voidaan esitellä kirjastoa, sen palveluja ja materiaaleja. Lainaamaan voi tulla milloin vain kirjaston aukioloaikoina. Kirjojen lisäksi kirjastosta saa myös elokuvia, musiikkia, äänikirjoja, lehtiä ja pelejä. Jos ryhmä haluaa tulla vierailulle, kannattaa aika sopia etukäteen.


Nähdään kirjastossa!

Lisätiedot ja yhteydenotot,
noora.oluikpe @ tammela.fi
040 640 4067

 
Sivua muokattu: 04.09.2019