Logo [Lounakirjastot]
kello-ajankohtaista593551415.jpg
 
 
 
 
  • In English
  • Suomeksi
 

ajankohtaista

Tältä sivulta löydät tietoja Louna-kirjastojen lapsille ja nuorille suunnatuista tapahtumista sekä yleisempiä uutisia lasten- ja nuortenkirjallisuuteen liittyen.

 

TAMMELAN KIRJASTON SATUTUOKIOT

Talvilomaviikolla 2.3.18 ei ole satutuokiota Tammelan kirjastossa, mutta muuten satutuokiot perheen pienimmille jatkuvat perjantaisin klo 10:00. Tervetuloa kuuntelemaan tarinoita ja loruja! 

 

JOKIOISTEN KIRJASTON SATUTUNNIT

Tervetuloa kirjaston satutunneille.
Satutuntien ajankohdat löytyvät Tapahtumat-sivultamme.

 
Forssan kirjaston satutunnit

Forssan kirjaston satutunnit

Kaupunginkirjaston satutunnit yli 3-vuotiaille lapsille järjestetään lauantaisin klo 11 alkaen pääkirjaston satuhuoneessa.

Tarkempi aikataulu lötyy Tapahtumat-sivulta ja kirjaston facebookista.

Satutunteja ei järjestetä kesäisin.

 
Kirjasammon kirjahyllyt ja Louna-kirjastot

Kirjasammon kirjahyllyt ja Louna-kirjastot

Kirjasampo on kaunokirjallisuuteen keskittyvä verkkopalvelu, josta on helppo löytää lukuvinkkejä. Kirjasammossa voi mm. selata romaaneja genren mukaan, jos haluaa lukea jonkin tietyn genren kirjoja. Kirjasammosta löytyy myös kirjahyllyjä, joihin on koottu kirjoja eri aiheista. Myös Louna-kirjastoilla on oma tili ja tilin alta löytyy jo jonkin verran erilaisia kirjahyllyjä, mm. peli-aiheisista kirjoista ja kauhukirjoista yläkoululaisille. Louna-kirjastojen kirjavinkkihyllyt löydät täältä.

 
APARAATTISAARI-PELI

APARAATTISAARI-PELI

Aparaattisaari on tarinallinen oppimisympäristö, joka tukee Esiopetuksen opetussuunnitelman perusteiden (2016) tavoitteita liittyen medialukutaitoon ja tieto- ja viestintäteknologian taitoihin.
Oppimisympäristö muodostuu Aparaattisaari-pelistä ja toiminnallisia tuokioita sisältävistä tarinoista. Osallistavat tarinat syventävät pelissä avattuja teemoja.

Pelaa osoitteessa:
http://www.aparaattisaari.fi/

 
 
Sivua muokattu: 25.09.2018