Logo [Lounakirjastot]

• In English
  • Suomeksi

Louna-kirjastot ottivat käyttöön uuden Mikromarc-kirjastojärjestelmän 13.11. (ma)

Kirjastot avautuvat asiakkaille 13.11. maanantaina normaaliaikataulujen mukaan. Tammelan kirjastoauto aloittaa liikennöinnin. HUOM!: Forssan kirjastoauto aloittaa liikennöinnin vasta 15.11. (ke).

Louna-kirjastojen verkkokirjasto on toistaiseksi pois käytöstä - varauksia ja lainojen uusintoja voi hoitaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Varaukset ovat muuttuneet maksuttomiksi, noutamattomasta varauksesta peritään maksu

Louna-kirjastoissa aineiston varaukset ovat muuttuneet 1.1.2017 voimaan tulleen kirjastolain myötä maksuttomiksi. Ennen uuden kirjastolain voimaantuloa syntyneet maksut jäävät voimaan.

Louna-kirjastojen muut maksut säilyvät toistaiseksi ennallaan. Noutamatta jääneestä varauksesta peritään 1.6.2017 alkaen 2 €:n maksu.

Sivua muokattu: 20.11.2017