Logo [Lounakirjastot]

• In English
  • Suomeksi

Yleisten kirjastojen käyttäjäkysely 9.4.-6.5.2018

Mitä mieltä olet kirjastostasi?
Tästä kyselyyn

Yleisten kirjastojen valtakunnallisen käyttäjäkyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy.

Kerro kokemuksesi kirjaston käytöstä!

Tammelan kirjastoauto ei liikennöi 5.3. alkaen. Tauko kestää noin kolme kuukautta. Tauon päättymisestä tiedotetaan erikseen.
Ota yhteyttä pääkirjastoon, kun tarvitset kirjastopalveluita, p.  050 380 9397.
Pahoittelemme palvelukatkosta!

Louna-kirjastojen verkkokirjasto on otettu käyttöön

HUOM! Käytä tiedonhakuun vain Tarkennettu haku -lomaketta, joka avautuu vasemman laidan valikosta. (Perushaku-lomakkeella saatavuustiedot eivät aina näy ja varauksia ei pysty tallentamaan).
Mobiiliversiossa sekä Perus- että Tarkennettu haku toimivat.

Siirry uuteen Verkkokirjastoon tästä: https://lounakirjastot.mikromarc.fi/louna

Pyrimme ottamaan kansallisen Finna-asiakasliittymän verkkokirjastona käyttöön vuoden 2018 alkupuolella.

Varaukset ovat muuttuneet maksuttomiksi, noutamattomasta varauksesta peritään maksu

Louna-kirjastoissa aineiston varaukset ovat muuttuneet 1.1.2017 voimaan tulleen kirjastolain myötä maksuttomiksi. Ennen uuden kirjastolain voimaantuloa syntyneet maksut jäävät voimaan.

Louna-kirjastojen muut maksut säilyvät toistaiseksi ennallaan. Noutamatta jääneestä varauksesta peritään 1.6.2017 alkaen 2 €:n maksu.

Sivua muokattu: 12.04.2018