Logo [Lounakirjastot]

• In English
  • Suomeksi

Forssan kirjastoauton palvelukatkos

Forssan kaupungin kirjastoauto ei liikennöi ajalla 9.-20.7.2018 ja 9.-14.8.2018 kuljettajan vuosiloman vuoksi. Pahoittelemme palvelukatkosta.

Erääntyviä lainoja voi uusia verkkokirjastossa tai soittamalla pääkirjastoon, puh. (03) 4141 5405.

Yleisten kirjastojen käyttäjäkysely 9.4.-6.5.2018

Mitä mieltä olet kirjastostasi? -kysely on sulkeutunut

Yleisten kirjastojen valtakunnallisen käyttäjäkyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy.

Kiitos, kun kerroit kokemuksesi kirjaston käytöstä!

Millainen Tammelan kirjaston pitäisi olla?

Haluamme kuulla mielipiteesi! Vastaaminen vie aikaa 5-10 minuuttia, eikä sinun tarvitse antaa henkiltietojasi. Jos annat sähköpostiosoitteen, pääset mukaan arvontaan.
Vastaa kyselyyn tästä

TAMMELAN KIRJASTOAUTON KESÄ

Tammelan kirjastoauto Ilves on palannut liikennöimään 11.6.
Työntekijän poissaolon aikana 9.7.-5.8. sekä 9.-10.8. kirjastoauto ei liikennöi. Tämä huomioidaan eräpäivissä.

Sivua muokattu: 12.07.2018