Logo [Lounakirjastot]
kassit.jpg

• In English
  • Suomeksi

Tammelan kirjastoon pääsee pian omatoimisesti

Tammelan kirjasto toimii 2.1.2020 alkaen omatoimikirjastona. Tällöin kirjastossa voi asioida ko 7-21. Omatoiminen käyttö edellyttää, että asiakas hakee käyttöoikeuden kirjallisesti Tammelan kirjaston asiakaspalvelusta. Käyttöoikeuden saadakseen asiakkaalla pitää olla Louna-kirjastokortti sekä siihen liitetty pin-koodi (salasana).
Tutustu Tammelan omatoimikirjaston käyttösääntöihin.
Kirjaston asiakaspalveluajat pysyvät entisinä: ma-to 12-19, pe ja arkipyhien aatot 12-17, talviaikana la 10-13. Tällöin ovet ovat auki eikä omatoimista kirjautumista tarvita.

Tammelan kirjasto on muuttanut

Tammelan kirjasto on muuttanut uusiin tiloihin kunnantalolle. Kirjaston osoite on Hakkapeliitantie 2. Uudessa kirjastossa on tilaa noin kaksinkertaisesti entiseen verrattuna. Nyt kirjastossa on mm. monitoimitila, hiljainen tila ja nuorten oma tila. Asiakkaiden käytettävissä on myös kaksi automaattia, joilla voi lainata, palauttaa, uusia lainoja ja tarkistaa oman tilanteensa.
Kirjaston asiakaspalveluajat ovat samat kuin ennen: ma-to 12-19, pe ja arkipyhien aatot 12-17, ja talviaikana la 10-13.
Vuoden 2020 alusta, 2.1., kirjastossa alkaa omatoimiaika. Tällöin kirjasto on käytettävissä klo 7-21.

Tammelan kirjastoauton aikataulu uudistuu

Tammelan kirjastoauto Ilveksen reittiaikataulu on uudistunut elokuusta 2019 alkaen:
Tammelan kirjastoauton reittiaikataulu

Louna-kirjastoilla uusi Verkkokirjasto

Olemme ottaneet käyttöön kansallisen Finna-asiakasliittymän verkkokirjastona helmikuussa 2019, sen osoite on: https://louna.finna.fi/

Vanha verkkokirjasto toimii toistaiseksi, mutta selainten kirjanmerkit kannattaa siirtää ohjaamaan uuteen verkkokirjastoon.

Kirjastokortti mukaan

1.11. 2018 alkaen lainaus vain kirjastokortilla uuden tietosuojalainsäädännön mukaisesti.
Vinkki: voit lainata myös puhelimella, kun kirjaudut kirjastokortin ja pin-koodin avulla verkkokirjastoon. Tällöin saat esiin kirjastokorttisi viivakoodin, jota voit käyttää lainauksessa.

Sivua muokattu: 19.12.2019