Logo [Lounakirjastot]

• In English
  • Suomeksi

Tammelan kirjasto muuttaa

Tammelan pääkirjasto on muuttamassa uusiin tiloihin kunnantalolle. Kirjasto on avoinna nykyisessä osoitteessaan Kirkkoahteentiellä 19.10. saakka. Sen jälkeen kirjasto on kiinni 20.11. saakka.
Palvelukatkoksen vuoksi laina-ajat on pidennetty (4 viikon laina-ajat 25.11. saakka).
Toivomme, että Tammelasta lainatut muiden Louna-kirjastojen aineistot palautetaan madollisuuksien mukaan aiemmin. Palauttaa voi joko Tammelan uuteen palautusluukkuun (käytössä 21.10. alkaen kunnantalon pääovelta muutama askel oikealle), kirjastoautoon tai mihin tahansa Louna-kirjaston palvelupisteeseen.

Kirjastoauto palvelee normaalien reittiensä lisäksi palvelukatkoksen aikana ma 13-14 ja pe 15-17 parkkipaikalla kunnantalon ja apteekin välissä.

Uusi kirjasto avataan torstaina 21.11.

Tammelan kirjastoauton aikataulu uudistuu

Tammelan kirjastoauto Ilveksen reittiaikataulu on uudistunut elokuusta 2019 alkaen:
Tammelan kirjastoauton reittiaikataulu

Louna-kirjastoilla uusi Verkkokirjasto

Olemme ottaneet käyttöön kansallisen Finna-asiakasliittymän verkkokirjastona helmikuussa 2019, sen osoite on: https://louna.finna.fi/

Vanha verkkokirjasto toimii toistaiseksi, mutta selainten kirjanmerkit kannattaa siirtää ohjaamaan uuteen verkkokirjastoon.

Kirjastokortti mukaan

1.11. 2018 alkaen lainaus vain kirjastokortilla uuden tietosuojalainsäädännön mukaisesti.
Vinkki: voit lainata myös puhelimella, kun kirjaudut kirjastokortin ja pin-koodin avulla verkkokirjastoon. Tällöin saat esiin kirjastokorttisi viivakoodin, jota voit käyttää lainauksessa.

Sivua muokattu: 02.10.2019