Logo [Lounakirjastot]

• In English
  • Suomeksi

Louna-kirjastoilla uusi Verkkokirjasto

Olemme ottaneet käyttöön kansallisen Finna-asiakasliittymän verkkokirjastona helmikuussa 2019, sen osoite on: https://louna.finna.fi/

Vanha verkkokirjasto toimii toistaiseksi, mutta selainten kirjanmerkit kannattaa siirtää ohjaamaan uuteen verkkokirjastoon.

Verkkokirjastoa esitellään kaikissa Louna-kirjastoissa Lainan päivänä 8.2. (pe) kirjastojen aukioloaikoina.

Kirjastokortti mukaan

1.11. 2018 alkaen lainaus vain kirjastokortilla uuden tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Kirjastopalvelut Tammelassa -kyselyn tulokset

Tammelan kirjaston kumppanuuspöytä päätti kartoittaa kuntalaisten mielipiteitä tulevaisuuden kirjastosta Tammelassa.
Tärkeimmäksi vastaajat näkivät riittävän aineiston saatavuuden, omat tilat lapsille ja nuorille, kirjastoautopalvelun, hiljaisen tilan ja työskentelymahdollisuudet. Kiitos kaikille vastaajille!
Tästä näet vastaukset

Sivua muokattu: 06.02.2019